Het ontstaan van pijn aan onderkant voet

De voet bestaat uit meerdere delen, waardoor pijn aan de voet ook op één of meerdere plaatsen kan ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld onder de voorvoet of bij de bal van de voet. Er zijn diverse oorzaken voor het ontstaan van pijn aan de onderkant van de voet. Zo kan deze ontstaan door het dragen van niet goed zittend schoeisel, maar ook een niet goed werkende (inleg)zool kan hieraan bijdragen. Daarnaast kan deze pijn erfelijk zijn of tijdens een groeispurt ontstaan. Wat de reden van ontstaan ook is, pijn aan de onderkant van de voet is en blijft een vervelend iets.

Het behandelen van pijn aan de onderkant van de voet

Therapiesokken zijn een nieuwe ontwikkeling in de manier waarop pijn aan de onderkant van de voet tegengegaan kan worden. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van een dure pedicure of andere behandelaar, maar neemt u zelf de touwtjes in handen.

Bekijk het overzicht aan de diverse therapiesokken op deze website. Zie alle sokken en hun verschillende werkingen en doeleinden en kies diegene(n) die het voor u het meest geschikt is of zijn. Hier kunnen wij u ook bij adviseren.