Pijn onder uw voet

Heeft u moeite met lopen of ervaart u pijn tijdens het staan, vanwege de pijn onder voet? Dat is een nare blessure die u in uw dagelijks leven kan hinderen en die ook kan verergeren of door kan gaan tot in uw been.

Er is geen eenduidige oorzaak voor pijn onder de voet aan te wijzen. Wel is bekend dat het dragen van niet goed passend schoeisel hiermee te maken kan hebben, evenals het dragen van niet goed zittende sokken in uw schoenen. Daarnaast kan uw voet stoten of een ander ongeval hiermee te maken hebben. Wat u kunt proberen om de pijn te verminderen of zelfs laten verdwijnen, is het dragen van therapiesokken.

Sokken bij een pijnlijke voet

Voordat u besluit om een behandeling te ondergaan bij een arts, kan het lonen om een tijdje speciaal ontwikkelde sokken te dragen. Wij bieden u meerdere speciaal ontwikkelde sokken aan die allen werken bij een andere blessure. Zo bieden wij speciaal ontwikkelde sokken aan met één of meerdere zones met een ingewreven visco-elastische laag, die vervolgens is behandeld met minerale olie. Er zijn ook diverse andere soorten sokken die een andere werking hebben en waarmee u zelf de pijn onder uw voet kunt tegengaan.