Last van een pijnlijke hak

Heeft u moeite met lopen of doet het zeer om te staan, dan kan het zijn dat u last van een pijnlijke hak. Deze last kan u hinderen in uw dagelijks leven, uw werkzaamheden of tijdens het sporten.

Eén oorzaak voor een pijnlijke hak is er niet, waardoor er niet één algemene voorzorgsmaatregel is die u kunt nemen om deze blessure te voorkomen. De pijn in uw hak kan zich op diverse manieren manifesteren, zo is een stekende of zeurende pijn mogelijk. Wat u dan kunt doen, is het dragen van therapiesokken om de blessure te behandelen en de pijn bij uw hak weg te nemen.

Sokken bij een pijnlijke hak

Voordat u besluit om naar een dure specialist of andere behandelaar te gaan om deze naar uw pijnlijke hak te laten kijken, is het dragen van speciale therapiesokken. Deze speciaal ontwikkelde sokken hebben één of meerdere zones waar een visco-elastische laag is ingeweven en die is behandeld met minerale olie. Deze combinatie vermindert druk- en schuifkrachten op de huid, wat zorgt voor een beter comfort tijdens het staan of lopen en bewerken de pijn in uw hak. Er zijn diverse soorten sokken die diverse soorten behandelen, waardoor u zelf uw blessure kunt genezen.

Pijnlijke hak