Wat kun je zelf doen tegen een hielspoor?

Ervaart u pijn of steken tijdens het lopen of heeft u uw voet vaker omhoog dan u lief is, omdat deze tot rust moet komen? Dan kan het zijn dat u te maken heeft met een hielspoor, een verkalking van het bot in de voet. In die situatie stelt u uzelf vast en zeker de volgende vraag: wat kun je doen tegen hielspoor? Het antwoord daarop is gemakkelijk: het dragen van sokken!

Sokken als behandeling bij een hielspoor

Voordat u besluit om een dure behandeling bij een pedicure of podoloog te ondergaan, kunt u ook andere behandelmethoden ondergaan. Therapiesokken.nl biedt u de mogelijkheid tot het dragen van speciaal ontworpen en gefabriceerde sokken die hielspoor bij de oorzaak aanpakken. De verkalking wordt behandeld door de oliën waarmee deze sokken zijn uitgerust. De therapiesokken zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, ieder met een eigen werking. Zo zijn er sokken die gericht zijn op het verlichten van de pijn en er zijn exemplaren die zich richten op het ontlasten van de gehele voet.

Bent u geïnteresseerd in de diverse sokken, maar weet u niet welke het meest geschikt zijn voor de behandeling van hielspoor? Neem dan contact met ons op, stel de vraag ‘wat kun je doen tegen hielspoor?’ en wij zullen u daar een passend antwoord op geven.