Jicht en de voet

Wat te doen bij jicht voet? Dat is een goede vraag, omdat u waarschijnlijk als eerst aan een behandeling door een specialist denkt. Deze behandeling kan u veel geld kosten en het is nog maar de vraag of u direct terecht kunt. Dat is vervelend, ook omdat jicht op ieder moment van de dag de kop kan opsteken. Zo kan het dat de voet gevoelig wordt of een intense pijn geeft, die zelfs kan resulteren in koorts, misselijkheid en braken.

Verminder de druk van jicht

Therapiesokken zijn de nieuwste ontwikkeling in wijze waarop de druk van jicht niet alleen wordt verminderd, maar ook de reeds aanwezige blessure wordt behandeld. Andere therapiesokken bieden ook verlichting bij huidproblemen die ontstaan door sport- of werkschoenen, schoenen die over het algemeen minder comfortabel zitten.

Bekijk het overzicht aan de diverse therapiesokken op deze website, zodat u weet wat te doen bij jicht voet. Andere sokken zijn geschikt voor mensen met een chronische ziekte of mensen die op zoek zijn naar sokken die bij diverse (werk)outfits te dragen zijn. Op deze manier kunt u de druk van uw jicht op modieuze wijze verminderen, zeker als u uw voet omhoog enige tijd houdt.

Jicht voet