• +31 0 85 273 6230
  • Vandaag besteld, binnen twee werkdagen verstuurd!
  • Gegarandeerd veilig betalen!
  • Tip: kijk eens bij onze Specials!

Ruilen & Retourneren

Service van Skinprotection.nl

 

Retourneren
Is het artikel toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of wilt u toch een andere maat, kleur of producttype?

Dan bieden wij u de mogelijkheid om binnen 14 dagen na aankoopdatum het gekochte product aan ons te retourneren mits er voldaan wordt aan de volgende voorwaarden:
• De producten kunnen alleen in de originele staat geretourneerd worden.
• De producten mogen niet beschadigd, gewassen, gedragen of gebruikt zijn.
• De producten mogen alleen in de originele en niet beschadigde verpakking geretourneerd worden.
• De therapiesokken zijn verpakt in een plastic hygiëneverpakking die niet mag zijn geopend.

Wilt u de retourzending voorzien van naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Wilt u ook de reden van retourneren vermelden?

Als u het product wilt ruilen, vermeldt u dan in welk product, maat en kleur u interesse heeft?  Indien het vervangende product een andere verkoopprijs heeft, dan wordt het verschil aan u terugbetaald of gefactureerd. Indien u geen vervangend product wilt, dan ontvangt u uw geld binnen zeven dag terug op uw rekening.  De verzendkosten van het terugsturen zijn voor uw eigen rekening. 

Retouren worden alleen geaccepteerd binnen 14 dagen na de aankoopdatum.

Het product mag retour gezonden worden naar het onderstaand adres:
Skinprotection b.v.
Loubergweg 34
6961 EK Eerbeek

De verzendkosten van het terugsturen zijn voor uw eigen rekening. 

 

Garantie
Skinprotection geeft op haar producten garantie op materiaal- en productiefouten. Er wordt geen garantie gegeven op gebruiksschade, schade die het resultaat is van incorrect gebruik of schade die het resultaat is van incorrect onderhoud.

Betreffende de therapiesokken en –bandages van Skinprotection wordt er geen garantie gegeven op:
 

Slijtage

Slijtage kan ontstaan door diverse oorzaken. Een aantal voorbeelden van oorzaken, waarop geen garantie gegeven wordt:
• Slijtage ten gevolge van gebruik als dunner wordend materiaal en een losgetrokken boord.
• Slijtage ten gevolge van overig incorrect gebruik zoals slijtage door extreem en/of onzorgvuldig gebruik van het product.
• Slijtage ten gevolge van druk en wrijving. Therapiesokken en –bandages worden ingezet om druk en wrijving te verminderen op de huid. De keerzijde is dat de druk en wrijving op de beschermde laag in de therapiesok en/of -bandage toeneemt. De therapiesokken en/of -bandages slijten op plaatsen waar veel wrijving is zoals in de schoen. 
• Slijtage ten gevolge van scherpe en/ of te lange nagels waardoor de gellaag beschadigd kan raken. Teennagels zijn veel sterker dan een therapiesok en/of -bandage en kunnen erg scherp worden. Zeker een te scherpe teennagel kan gedurende een actieve dag bewegen al een dunne plek in de sok veroorzaken. De werking van de gellaag komt hiermee niet in gevaar.
• Begint de gellaag in de therapiesok en/of -bandage te plakken? Maakt u zich geen zorgen, dan gaat de minerale olie in de gel juist zijn werking doen.
• Slijtage ten gevolge van vraat door dieren zoals bijvoorbeeld motten en huisdieren.


Incorrect onderhoud

Garantie is niet van toepassing op klachten over het product  die het resultaat zijn van incorrect onderhoud. De therapiesokken en –bandages kunnen in de wasmachine tot maximaal 30 graden gewassen worden, met de gellaag naar de binnenzijde gekeerd. De producten zijn niet geschikt voor de droger en strijken en het gebruiik van wasverzachter is niet toegestaan. 


De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

• Gedragen therapiesokken en/ of  –bandages waarvan u na een aantal dagen/weken besluit dat ze toch niet aan uw eisen voldoen.
• Wanneer de therapiesokken en/ of  –bandages niet zijn gewassen volgens het wasvoorschrift.
• Indien er duidelijk sprake is van schade door gebruik.


Mocht u de therapiesokken en/  of -bandages niet bij ons (www.therapiesokken.nl) gekocht hebben, meldt  u de klacht dan bij uw verkooppunt.


Als u een klacht heeft op de bij ons aangeschafte therapiesokken en/ of –bandages dan mag het product retour gezonden worden naar het onderstaande adres:

Skinprotection b.v.
Loubergweg 34
6961 EK Eerbeek

Wilt u de retourzending voorzien van naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Wilt u ook de reden van retourneren vermelden? 

De verzendkosten van het terugsturen zijn voor uw eigen rekening. 


Status van retourzending:

We houden u graag op de hoogte. Niet alleen bij een bestelling, maar zeker ook bij een retourzending. Wij gebruiken daarvoor het emailadres dat u bij uw bestelling heeft ingevoerd.

 

Terugbetalingen:

Wanneer betalen we terug?
We streven ernaar uw aankoopbedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw product op onze retourafdeling terug te storten op uw rekening. Dit lukt niet altijd maar u kunt erop vertrouwen dat u in ieder geval binnen 14 dagen na uw retourmelding het geld terug hebt op uw rekening.

Wat ontvangt u terug?
U ontvangt het aankoopbedrag volledig terug. Kosten die gemaakt zijn voor de retourzending worden eerst besproken. Bij zichtbare gebruikerssporen, gebruik van wasverzachter of een ontbrekende verpakking ontvangt u  van ons een deelvergoeding.

Hoe ontvangt u uw betaling terug?
Als u geld terug ontvangt, storten we het bedrag terug op de rekening waarvan u het product heeft betaald. Mocht dit niet lukken, dan nemen we uiteraard contact met u op.