• +31 0 85 273 6230
  • Vandaag besteld, binnen twee werkdagen verstuurd!
  • Gegarandeerd veilig betalen!
  • Tip: kijk eens bij onze Specials!

Veilig betalen

Veilig betalen via MultisafePay


Waarom Multisafepay?

Multisafepay is een Payment Service Provider en biedt online betaaldiensten voor webshops en consumenten. Onze betaaldiensten zijn vernieuwend en geschikt voor elke online toeppassing. In de webshop Skinprotection.nl heeft u keuze uit verschillende betaalmethodes:

- IDEAL: Heeft u internetbankeren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heeft u toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

- Creditcard: Bij Multisafepay zijn creditcards van o.a. MasterCard en VISA meer dan welkom. Multisafepay staat garant voor veilig betalen via een SSL-beveiligde server. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling dezelfde dag nog.


Betrouwbare partner in online betalen

Door de jarenlange ervaring en kennis is Multisafepay al ruim 14 jaar een betrouwbare partner in online betalen. Multisafepay is uitgegroeid tot het ultieme betaalplatform voor webshops. Met meer dan 8.000 klanten en 800.000 accounthouders zijn wij Nederlanders de snelst groeiende online betaaldienstverlener.

Ons developmentteam richt zich op vernieuwing, technologische ontwikkeling en aandacht voor de markt. Dit uit zich in het aanbod van onze betaaldiensten en diverse extra functionaliteiten. Met Multisafepay guaranteed, de Multisafepay fraude detection module en uitgebreide back-office bieden wij webwinkeliers een geautomatiseerd proces vanaf de onlinebestelling tot aan de financiële rapportage en meer. 

Online payment is ons specialisme. Onze medewerkers geven deskundig advies met betrekking tot de beste online payment oplossing voor simpele, maar vooral ook complexe toepassingen. Wij zijn al ruim 14 jaar actief in de online betaalmarkt en daarmee een betrouwbare "eerste keus" partner in online betalen.

 

Pand